Garancija

Ova Ograničena Garancija pokriva originalog kupca od svih nedostataka u materijalu i proizvodu po uvjetom normalnog korištenja u periodu od šest mjeseci od dana izdavanja računa.

Ova ograničena garancija ne pokriva nedostatke uzrokovane vanjskim utjecajima, namjernim oštećenjima i nepravilnostima koji nisu vezane za proizvod ili materijal izvedbe. Ti uvjeti odnose se, ali nisu limitirani na, stanje na cesti ili površini, nesreći ili nepravilnom rukovanju ili održavanju. Molim da prije upotrebe proučite upute za rukovanje za dodatne slučajeve koje ne pokriva garancija.

Ako dobijete proizvod koji je neispravan, molim da nam javite čim je prije moguće. Zamijenit ćemo proizvod novim unutar 20 dana od dana primitka vašeg neispravnog proizvoda.

Ako je proizvod oštećen tijekom dostave, molimo ne preuzimati paket nego isti dostavnom službom vratite nazad.  Tada nas odmah kontaktirajte.

Garancija vrijedi samo za originalne kupce proizvoda i nisu prenosive na treću osobu. FatDaddy će ili popraviti ili zamijeniti proizvod bez dodatnog troška, koristeći nove dijelove.

Originalni kupac mora pružiti dokaz o kupnji u vidu plaćenog računa.

Prijevoz i povrat u garancijskom roku originalnom kupcu je besplatan u EU unutar 2 tjedna od dana dostave. Svi kupci izvan EU su obavezni platiti dostavu, carinu i ostale troškove vezane za povrat od i do servisnog centra smještenog u Kabelweg 44-A, 1014BB Amsterdam ako njihov proizvod zahtjeva servis u garantnom roku.

Garantni dijelovi su besplatni sa besplatnom dostavom do originalnog kupca u EU ako kupac može dokazati nedostatak u garantnom roku, kao i dokaz o kupnji. Kupcima izvan EU biti će omogućeni besplatni dijelovi, ali ipak moraju platiti dostavu istih.

Kupci koji je ne pruže dokaz o kupnji i čiji proizvod ne pokriva garancija još uvijek mogu kupiti rezervne dijelove sa naše stranice. Ako rezervni dio nije u ponudi, molimo da nas kontaktirate kako bi vam pokušali riješiti gdje da kupite traženi dio.

Kontaktirajte nas ako imate bilo koje drugo pitanje u vezi garancijske politike.

Ograničenja garancije

Ni u kojem slučaju će Fatdaddy biti odgovora za bilo koje nesretne, indirektne ili posljedične nedostatke ili nepravilnosti (uključivo, ali ne limitirano na posljedično gubitak vremena, gubitak proizvoda, neugodnosti ili bilo koje druge posljedične veze) u vezi sa kupnjom, korištenjem ili upravljanjem proizvoda. Fatdaddy nije odgovoran za oštećenje tuđe imovine, ozljede ili smrt.