Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

Ako niste potpuno zadovoljni svojom kupovinom, mi smo tu za vas da riješimo problem.


Povrat proizvoda

Imate 14 (četrnaest) kalendarskih dana od dana kada ste proizvod primili za povrat naručenog proizvoda. Da bi vam povrat bio odobren, proizvod mora biti nekorišten i u stanju kakvom ste ga primili.

Potrošač može, ne navodeći razlog, jednostrano raskinuti ovaj ugovor, u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora ili po njegovom primitku.

Pravo na jednostrani raskid ugovora počinje teći od datuma isporuke tj. od datuma za osobno preuzimanje pošiljke.

Obrazac za jednokratni raskid ugovora možete preuzeti ovdje i potisan od strane originalnog kupca dostaviti na [email protected]


Proizvod mora biti u originalnom, neotvaranom pakiranju.
1.1. Ako kupac vraća neraspakirani proizvod u originalnoj ambalaži kupac snosi troškove povrata robe, a prodavatelj će mu vratiti čitavu uplaćenu kupoprodajnu cijenu za proizvod, bez umanjenja
1.2. Ako kupac vraća raspakirani proizvod koji nije koristio i originalnu ambalažu kupac snosi troškove dostave i otpreme, a prodavatelj će mu vratiti uplaćenu kupoprodajnu cijenu za proizvod umanjenu za 15%.
1.3. Ako kupac vraća korišteni proizvod s originalnom ambalažom kupac snosi troškove dostave i otpreme, a prodavatelj će mu vratiti uplaćenu kupoprodajnu cijenu za proizvod umanjenu za 25%.


Povrat novca

Po primitku vašeg proizvoda obavijestit ćemo vas o zaprimanju i pregledu i odmah po pregledu ćemo vas obavijestiti o statusu vašeg povrata.
Ako je vaš povrat odobren i ako ustanovimo da postoje opravdani razlozi za puni povrat novca, povrat vršimo unutar 30 dana.


Dostava povrata

Trošak dostave povrata proizvoda u roku 14 (četrnaest) dana od dana primitka proizvoda snosi Kupac i on nije predmet financijskog povrata ako se ustanovi da je povrat opravdan.


Garancija

Proizvod je pokriven garantnim rokom proizvođača koji se odnosi na električne sklopove i kvalitetu materijala.
Garancija ne podliježe neispravnim rukovanjem proizvoda u smislu korištenja proizvoda u doticaju vode, namjernog uništavanja, krivog rukovanja ili nepridržavanja uputa o korištenju.
Za duljinu garancije nadležna je proizvođačka garancija. Za aktiviranje garancije potreban je račun odnosno dokaz o kupnji.


Kontakt

ako imate dodatnih pitanja, svakako nas kontaktirajte.