Urban Mobility Shop

Odlučni da imamo mjesto gdje ćemo moći popričati  s našim kupcima, otvorili smo našu prvu trgovinu 2018.g. u Amsterdamu u Nizozemskoj. Od tada, trgovina je postala testni laboratoriji novih ideja i vozila. Veliku pažnju pridajemo prijateljskim odnosima s našim kupcima, zbog toga se Fatdaddy razlikuje od ostalih brendova na tržištu.  S tom misijom, Fatdaddy postaje najveća maloprodaja e-vozilima u Europi, u samo godinu dana.

Naše trgovine omogućuju nam da vama, našim kupcima, prenesemo strast prema našim proizvodima. Ali iznad svega, naše trgovine su živahni prostori, gdje gosti mogu doživjeti nove proizvode i odabrati ono s čim će se kotrljati na dnevnoj bazi.

Sve naše trgovine su različite, zato što predstavljaju potrebe kupaca u zemlji u kojoj se nalaze. Svaka Fatdaddy trgovina ima svoj osobni identitet i povjesti, ali još uvijek prezentira DNA brenda kojeg predstavlja. Fatdaddy radi na tome da izbjegava monotoniju i tmurnu atmosferu koja je karakteristika nekih drugih trgovina Za nas, vibra u shopu znači više od ičega, od onog trenutka kada uđete kroz vrata i osjećate se kao kod kuće.

 

Amsterdam

Vijzelgracht 7, 1017HM, Amsterdam

Click for navigation

[mbhi_hours location="Amsterdam"]

Denmark

Vestergade 41, 8000, Aarhus

Click for navigation

[mbhi_hours location="Denmark"]

Croatia

Kutinska lipa 82, Kutina (online shop only)

Click for navigation

[mbhi_hours location="Croatia"]
[wordpress_country_selector]

Work with us

Stalno smo u potrazi za novim lokacijama, partnerima i proizvodima. Voljeli bismo vas upoznati, zato pošaljite nam email, chat ili nas nađite na društvenim mrežama.

 

Tyler, Founder

TOP
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0